lasinpuhallus
 
'.

VIP - VERY IMPORTANT PUHALLUS

Joskus voi olla tarvetta täydelliseen yksityiseen, suorittaa kurssi suljetuin ovin ihan omassa rauhassa ilman muuta yleisöä.

VIP-tilaisuus toteutetaan yleisen aukioloajan ulkopuolella suljetuin ovin. 
Erikoistapauksissa ja aikataulujen salliessa voidaan järjestää myös normaalien aukioloaikojen puitteissa, etenkin isommille ryhmille.

Aktiviteetiksi on valittavana jokin valmiista kursseistamme tai tilaisuus voi olla täysin räätälöity asiakkaan toiveiden mukaisesti (valmistettavat tuotteet, aikataulu ja lisäpalvelut sovitaan erikseen lasimestarin kanssa). 

VIP-tilaisuuteen on mahdollista sisällyttää myös lisäpalveluja, kuten pientä evästarjoilua tai kahvia. Lisäksi asiakas voi halutessaan tuoda omat virvokkeet (kylmäkaappi käytettävissä).

  • VIP-tilaisuus valmiit kurssit - valitun kurssin hinta + 25 Eur/hlö
    pyydä tarjous yli 10 hengen ryhmille 
  • VIP-tilaisuus räätälöity – pyydä tarjous
    hinta sovittujen palvelujen mukaan.

Huom. VIP-tilaisuus on asiaankuuluvasti aina erikoistapaus, ota yhteyttä 045 139 0020 tai info@biancoblu.fi ja sovitaan aikatulua sekä sisältö juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaksi. 


 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout