lasinpuhallus
 
'.

TARJOUKSET JA KAUSIAKTIVITEETIT

Täältä löydät tarjoukset laadukkaista kotimaisista lasituotteista sekä etuhintaisia lahjakortteja järjestämillemme lasinpuhalluskursseille.

Joka kuukausi tarjouksia vaihtelevasti joko lasimestarin itsensä suunnittelemista ja valmistamista lasituotteista sekä tarjoushintaisia lahjakortteja lasikursseille. Osta itselle tai lahjaksi kotimaista lasia tai ainutlaatuinen elämys.

Lisäksi erikoistarjouksia teemoittain 'kausialennukset' osiossa (kuten hiihtolomat, pääsiäinen, äitienpäivä jne.) Käy kurkkaamassa ja hyödynnä halvempi hinta kun haluat ostaa ajankohtaisen lahjakortin tai kausituotteen.

TUTUSTU TARJOUKSIIN


 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout