lasinpuhallus
 
'.

AJANKOHTAISTA

Tutustu Bianco Blun uutisiin ja tapahtumiin. Täältä löydät myös infoa uusista kursseista tai tuoteuutuuksista.

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä. 

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).


SYYSLOMAN SUOSIKKIKOHDE JA AKTIVITEETTI KOKO PERHEELLE!

Syyslomapuuhaa

Mietitkö mielenkiintoista ja innostavaa tekemistä syyslomalle?

Lasipajan uuni hehkuu ja kuuma lasimassa odottaa syyslomalaisia lasinpuhalluksen pariin. AIKAISEMPAA KOKEMUSTA LASINPUHALLUKSESTA EI TARVITA. Lue lisää. Tervetuloa!


Tule lasinpuhalluskurssille

Tule yksin, ystävien tai perheen kanssa kauniiseen Fiskarsiin ja varaa paikka lasikursseille. Vaihtoehtoja on paljon, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Katso (kuva vieressä) kuinka upeat lasiesineet asiakkaamme teki alkeiskurssilla!! 


HUOM! Toimi nopeasti, kurssit täyttyvät pikavauhtia!


Katso tämän kuun tarjoukset ja hyödynnä edut!

Osta itsellesi tai lahjaksi ystävälle lasia tai unohtumaton elämys

Myös lasistudiolla runsaasti mielenkiintoisia tarjouksia, tule paikan päälle!

 

Lahjaideoita juhlatilaisuuksiin!

Kevät ja kesä on yhtä juhlaa, ei ainoastaan valon ja vihreyden riemua.

On monenlaisia valmistujaisia, rippijuhlia, mökkivierailuja ja romantiikkaa ilmassa häiden yms. merkeissä.  Lasi on loistava lahja, anna se elämyksenä tai valmiina tuotteena päivänsankarille. KATSO LAHJAIDEAT

 

Lapset mukaan lasinpuhalluskursseille edullisempaan hintaan!

Ota lapset mukaan kurssille! Alakouluikäisille kurssi alennettuun hintaan (25 % alennus aikuisen normaalihintaisesta kusrssista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lapset ovat luovia ja innostuneista tästä touhusta. Nuorin kurssilla mukana ollut lapsi on ollut 6-vuotias.


 

Käytä Eazybreak etusi lasinpuhallukseen!

Voit maksaa lasinpuhalluskurssin tai -näytöksen nyt myös Eazybreak-seteleillä. Hyödynnä etu ja tule yksin tai työyhteisön kanssa kauniiseen Fiskarsiin kokemaan jotain ainutlaatuista.

 

Tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseille!

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineeksi lasinpuhalluskursseillemme.  Tervetuloa  työyhteisösi kanssa kokeilmeaan jotain uutta ja erilaista!

 

Tiedotus lahjakorttien ostajille (lahjat.fi)!

Emme vastaanota lahjat.fi -yrityksen kortteja, koska heillä on epäselvyyksiä tilityksissä. Pahoittelut niille, jotka sieltä ovat kortteja ostaneet. Pyydämme kääntymään viranomaisten puoleen.

Korostetaan vielä että Elämyslahjat.fi kortit toimivat normaalisti!!!

 

Kaiverrukset lasiesineisiisi ja myös muihin materiaaleihin!

Jos tarvitset omistamaasi lahjaesineeseen kaiverrustekstiä (kuten nimi, päiväys, vuosiluku, onnitteluteksti tms.) Ota yhteyttä ja tarkistetaan materiaalin kelpoisuus (ellei lasi). Hinnat alkaen 10 eur/kaiverrus. 

Paikan päällä tehtyihin (kurssit yms.) lasituotteisiin kaiverrus kuuluu kaupantekijäisenä.

 

Saat meiltä nyt myös pakkaustarvikkeita ja käytettyjä laitteita!

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös pakkaustarvikeita, kuten muutto- ja varastolaatikoita. Lisäksi löytyy mäntypohjaista pehmikettä ja meriheinää, joita voi käyttää pakkaustarvikkeena, askarteluun tai kotieläinten koppeihin pehmikkeenä. Lisäksi teipit ja kuplamuovit ja kaikki taatusti erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Vertaile!

Myydään pois myös tarpeettomina 3 jäähdytysuunia, 3 trummelia, 1 plaana ja muita lasinvalmistuksessa käytettäviä laitteita. Tiedustelut  045 139 0020 tai info@biancoblu.fi

 

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout