lasinpuhallus
 
'.

AVOIMET LAHJAKORTIT

Valitse haluamasi summa 

 Avoin lahjakortti 50 Eur
 Avoin lahjakortti 100 Eur 
 Avoin lahjakortti 150 Eur 
 Avoin lahjakortti 200 Eur
 


Voit halutessa ostaa kurssilla valmistuneelle ykisttäiselle tuotteelle toimitusmaksun etukäteen 10 Eur*


* Kun lahjakortin saaja on toteuttanut aktiviteetin (kurssin/oman esineen teon), valmistetut lasituotteet ovat saatavilla aikaisintaa seuraavana päivänä. Toisinaan osallistujilla ei ole mahdollista noutaa tuotetta (Fiskarsista  tai Nummelasta). Mikäli haluat viimeistellä elämyskokonaisuuden lahjan saajalle, voit ostaa etukäteen myös tuotteen toimituksen 10 Eur/yksittäinen tuote. Useamman lasiesineen lähteyksestä hinnan voi sopia lasimestarin kanssa erikseen.

HUOM! Mikäli lahjakorttien valmiit arvot eivät miellytä, ota yhteyttä sähköpostitse tilaukset@biancoblu.fi ja lähetämme lahjakortin haluamallesi summalle.

 

Aukioloajat:


Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout