lasinpuhallus
 
'.

LAHJAKORTIT

Lahjakortti lasinpuhallukseen on piristävä ja erilainen lahja, joka on mieluisa yllätys ja elämys lahjan saajalle. Tätä ikiaikaista ammattia on kiva tulla kokeilemaan kokeneiden lasimestarien opastuksella. Lahjan saaja saa puhaltaa ja muotoilla sulasta lasimassasta esineitä tai halutessaan ostaa kortilla tuotteita myymälästä. Lahjasta jää kokemuksen lisäksi siis konkreettinen uniikki esine muistoksi.

Lahjakortti on myös mainio JOULULAHJA. Siinäkin mielessä, että voit tilata sen vielä vaikkapa jouluaattona (klo 13.00 mennessä, aattona tulleet tilaukset toimitetaan ainoastaan sähköpostitse).

Voit valita minkä tahansa yksittäisen kurssin tai kurssipaketin lahjakorttina. Ostaessasi AVOIMEN lahjakortin, lahjan saaja voi päättä miten hän sen haluaa käyttää (kurssit/tuotteet verkkokaupasta tai studiolta). Lahjakortilla ostettava kurssi on mahdollista järjestää halutessa myös yksityiskurssina (1 - 3 hlö).

Lahjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. Tarvittaessa Bianco Blu Oy:n lahjakorteille on mahdollista hankkia lisäaikaa, jos lahjan saaja ei pysty toteuttamaan kurssia yms. aktiviteettia kortin voimassaoloaikana. Lahjakortit toimitetaan joko sähköpostitse tai korttina postitse annettuun osoitteeseen.

Tilatessasi kurssin/lahjakortin verkkokaupasta voit valita kortille myös haluamasi teeman (kirjoita 'VIESTI’  osioon haluamasi korttivaihtoehto kuten syntymäpäivä, häät, joulu (tai peruskortti) sekä saajan nimi ja kortin toimitustapa). 

Malleja 'teemalahjakorteista':

Syntymäpäivä tai muu juhlapäivä -aihe

Hää/romantiikka -aihe

Valmistuneille

Joulu


 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout