lasinpuhallus
 
'.

KURSSIKALENTERI

Katso vuoden 2021 ja 2022 kurssiaikataulu (alustava) ja ilmoittaudu mukaan jo tänään kurssit@biancoblu.fi  tai soita 045 139 0020.  

HUOM! Varausta ei voi tehdä suoraan kalenterista. Kurssipäivä on AINA sovittava erikseen lasimestarin kanssa (soitto tai e-mail). Paikka kurssille vahvistuu vasta kun olette sopineet päivän ja olet saanut vahvistuksen.

Kurssien aikataulu ovat alustavia. Sekä aikatauluja että ohjelmaa saatetaan päivittää varaustilanteen ja tarpeen mukaan. 

SYKSY 2021 (syyskuu - marraskuu)
------

TALVI 2022 (joulukuu - helmikuu)

KEVÄT 2022 (maaliskuu - toukokuu)

KESÄ 2022 (kesäkuu - elokuu)


Kaikkia tarjolla olevia kursseja ei ole aikataulutettu kalenteriin. Jos haluamaasi kurssia ei löydy, ota yhteyttä kurssit@biancoblu.fi, niin sovitellaan sinulle sopiva kurssi ja aikataulu. Lasikurssi on mahdollista järjestää myös arkipäivinä.

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout