lasinpuhallus
 
'.

UUTUUS! LASINPUHALLUS JA TAONTA SAMASSA PAKETISSA!

Tarjoamme yksityisille ja ryhmille mahdollisuutta tulla puhaltamaan lasia bianco blu studiolle ja heti perään takopajaan takomaan lusikka.

Tarjolla kaksi versiota:

Versio 1 : lasipallon puhallus ja lusikan teko,  hinta  75 eur per hlö

Versio 2: Lasimaljakon tai pullon puhallus ja lusikan takominen: hinta  104 eur per hlö. Varaukset kaikki 0451390020 tarmo tai sähköposti kurssit@biancoblu.fi

Maksu email laskuna tai paikan päällä (tällöin varausmaksu etukäteen!)

Näitä versioita voi muokata ryhmän mukaan, kuten kaikkien ei tarvitse tehdä samaa lasituotetta


 

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan.

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa tarjoushintaan 10 Eur/hlö/6kk.

Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout