lasinpuhallus
 
'.

TARJOUS! Kylpyläpaketti 2 hlölle 340 € ( 360€ )

Tule yksin, yhdessä kaverin kanssa tai koko perheen voimin. Pieni kiva aktiivilomanen Länsi-Uusimaalla, ensin lasinpuhalluskurssi ja sitten kylpylässä kelluntaa, tai toisinpäin, valinta on vapaa. 

HYÖDYNNÄ LAHJAKORTTITARJOUS JA TILAA JO TÄNÄÄN!

Kylpyläpaketti sisältää:

  • puolipäiväkurssi 2 henkilölle (avoin, 4 esineen teko per/hlö)
  • majoitus 2 henkilölle Lohja SPA & Resort -kylpylässä Karjalohjalla (1yö) joko ennen tai jälkeen kurssipäivän, sisältää aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön

Varaukset Bianco Blun kautta kurssit@biancoblu.fi tai 045 139 0020.
Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. 


Hinta: 340.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout