lasinpuhallus
 
'.

TARJOUS! Lahjakortti pikakurssille 90 € ( norm 96 eur)

Osta lahjakortti tarjoushintaan lahjaksi ystävälle tai juhlapäivää viettävälle. Hyvä ja edullinen tutustumiskurssi ensikertalaisille lasinpuhallukseen. Sopii hyvin isommallekin porukalle.

Pikakurssilla osallistuja tekee opastetusti (2) esinettä. Yleisimmin tuotteet ovat karahvipullo ja lintu. Ryhmåkoko  on 1 - 10 henkilöä.

Kurssin kesto vaihtelee esineiden valmistumisen ja osanottajamäärän mukaan.

Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. 

Hinta: 90.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout