lasinpuhallus
 
'.

TARJOUS! Lahjakortti maljakkokurssille 99 € (norm 105 €)

Kukille tai koriste-esineeksi itse tehty maljakko. 

Tässä kuussa lahjakortti maljakkokurssille alennettuun hintaan,
säästä 7,50€!

Kurssilla valmistetaan kaksi (2) maljakkoa/osallistuja. Maljakot ovat yhden kukan vaaseja, joko pyöreitä tai pullovaaseja. Osallistuja saa valita haluamansa värin ja muodon omaan uniikkiin yksilöön.

Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.


Esimerkkikuva asiakkaiden kurssilla tekemistä maljakoista:Hinta: 99.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout