lasinpuhallus
 
'.

TILAA BIANCO BLU UUTISKIRJE!

Liity mukaan postituslistallemme!

Tiedotteissamme kerromme mm. kurssitarjonnasta ja tarjouksista. Saat myös tietoa tuoteuutuuksista ennen kuin niitä on julkaistu ja mahdollisuuden tilata tuotteita ennekkoon edulliseen hintaan.

Lisäksi lasimestarin ajatuksia ja kuulumisia uunin ääreltä.

Tutustu Bianco Blu Oy:n tietosuojakäytäntöihin.
 

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout