lasinpuhallus
 
'.

SUPERTARJOUS! Lahjakortti puolipäiväkurssille 117 eur (norm 125 €)

Osta lahjakortti puolipäiväkurssille ystävälle tai päivänsankarille tai vaikka useampi osallistuminen esim. kaveriporukalle. Lahjan saaja varmasti ilahtuu ja on aivan 'sulaa lasimassaa'.

Lasimestarin lämmin suositus! Tämä menestyskurssi on ollut ohjelmistossa jo 20 vuotta.

Tässä kuussa saat lahjakortin tarjoushintaan, säästät 10 Eur/kortti. Huomio myös erikoishinta lapsille (alle 12 v).

Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka eivät ole aiemmin käsitelleet sulaa lasimassaa. Kurssilla harjoitellaan lasinkäsittelyä ja jokainen osallistuja valmistaa neljä (4) lasiesinettä, esimerkiksi karahvipullo, lintu, koristepallo ja paperipaino. 

Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä. 

Hinta: 117.00 €

Määrä:

Lahjakortti puolipäiväkurssille alle 12-vuotiaalle 90 eur

 

Hinta: 90.00 €

Määrä:

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout