lasinpuhallus
 
'.

HINNASTO

Oman lasiesineen puhallus katso taulukko alla
Varausmaksu*      50 Eur/hlö*
Lasinpuhallusnäytös 165 Eur/ryhmä
Minilasinpuhallusnäytös 85 Eur/ryhmä
Lasinpuhallusoppitunti (koulut ja oppilaitokset) 125 Eur/ryhmä
Lasinpuhalluskilpailu 25 Eur/henkilö
Lasinpuhalluskokeilu 10 Eur/henkilö
Iltavarauslisä (klo 17.00 jälkeen) 10 Eur/henkilö
  
Kurssivaihtoehdot    kts hinnasto


varausmaksu 50 - 200 Eur ryhmän koosta riippuen, maksu hyvitetään laskun loppusummasta

Taulukon alla esimerkkejä eri hintaryhmiin kuuluvista lasiesineistä, joita ryhmän jäsenet voivat toteuttaa lasimestarin avustuksella. Mikäli ryhmä ei nouda tuotteita studiolta, toimituskulut veloitetaan erikseen.


Ryhmäkoko 2-50 henkilöä Hinta-
ryhmä 1
Hinta-
ryhmä 2
Hinta-
ryhmä 3
Erikoistyö (filigraani)

Eur/hlö Eur/hlö Eur/hlö Eur/hlö
Yleiset1 puhaltaja (vain 1 ryhmästä) 78 63 40 120
2 tai useampi puhaltaa 68 53 40 120

Polttari- ja synttäriryhmät (pidennetty kesto)1 puhaltaja ('sankari') 85 85 85 120
2 tai useampi puhaltaa 68 53 40 120

Lapset (alakouluikäiset)1 puhaltaja (vain 1 ryhmästä) 49 39 31
2 tai useampi puhaltaa 39 34 31Hintaryhmä 1

Ykköshintaryhmän tuotteita ovat iso yhdenkukan vaasi, raitavaasi, iso pullo, tuikkukuppi, lasimuna, koristepallo urapinnalla tai puhallutte lintu. Jokainen saa vuorollaan puhaltaa tai muotoilla oman esineensä, sekä valita siihen värit.

Tuotteet ovat kooltaan isompia ja näyttävämpiä ja niihin voidaan valita sulatetun suun sijasta myös hiottu suu.

Syntyvät tuotteet ovat aina uniikkeja kappaleita ja niiden muodot vaihtelevat tapauskohtaisesti. 

Valitut tuotteet ovat kuitenkin niin helppoja, että kaikki onnistuvat niissä.Hintaryhmä 2


Hintaryhmässä 2 vaihtoehtoina ovat pieni yhdenkukan vaasi, pikkupullo, koristepallo ja pikkulintu. Tuotteett ovat kooltaan 1 hintaryhmää pienempia sekä vaasin ja pullon suut on sulatettuja (hionta ei mahollinen)

Jokainen osallistuja puhaltaa/muotoilee oman tuotteensa ja valitsee siihen värit.Hintaryhmä 3

Isoille ryhmille nopea vaihtoehto!

HIntaryhmä 3 sisältää sileäpintaisen koristepallon puhalluksen. Jokainen osallistuja saa valita oman värin (tai useammakin/pallo). Tunnissa ehtii max 15 puhaltajaa suorittamaan lasipallon teon.  Isommat ryhmät voidaan jakaa  useampaan pienryhmään.Erikoistyö (filigraaniesineen teko)

Spesiaalipuhallus sisältää hieman normaalia valikoimaamme vaativamman työn, esimerkkinä filigraanimaljakko. Filigraanitöissä lasimassan pintaan sulatetaan lasipuikkoja, jotka antavat lopputuotteelle upean raidoituksen. Sekä tekokokemus että lopputuote sopii hyvin lahjaksi merkkipäivänä. Filigraaniesineen tekoon varataan aikaa noin tunti (jos yksi vieras puhaltaa).


Lasinpuhallusoppitunti

Tilaisuus on tarkoitettu koululaisryhmille oppitunniksi. Tunnilla (kesto noin 35-40 min) kerrotaan lasinteosta ja eri tekniikoista sekä näytetään muutaman esineen valmistus. Tunnin loputtua muutama oppilas pääsee kokeilemaan puhallusta.

Lasinpuhalluskilpailu

Lasinpuhalluskilpailu on leikkimielinen kisa ryhmille, jotka haluiavat mitellä osaamistaan puhaltamisen konstikkaassa lajissa. Jokainen yrittää vuorollaan puhaltaa mahdollisimman ison ehjän pallon ja voittanut palkitaan pienellä lasilahjalla, johon kaiverretaan teksti 'puhallusmestari'.

Bianco Blun lasimestari toimii tuomarina ja hänen sanansa on laki. Homman tekee vaikeaksi se, että mitä isomman pallon puhaltaa, sen helpommin se hajoaa ja silloin armoton seuraus on hylkääminen. Siksi taktikointi kuuluu tähän lajiin. Hauskaa toimintaa ryhmille.

Lasinpuhalluskokeilu

Pääsääntöisesti lapsille mutta myös hyvin aikuisille sopiva nopea tutustuminen lasinpuhallukseen.

Jokainen pääsee puhaltamaan sulasta massasta lasikuplan, jonka muoto voi vaihdella riippuen lasin laajenemisen nopeudesta. Lopuksi ”lasityö” rikotaan sulatusastiaan. Puhalluksesta jää kokemus lasin teon kokemus, miten lasi laajenee puhaltaessa ja toivon mukaan useampi valokuva muistoksi, 
 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout