lasinpuhallus
 
'.

TARJOUS! Kukka jalustalla 25 eur ( nor. 34 €)

Yllätä ystävä ikikukalla! Keksi sopiva kaiverrusteksti kukan pohjaan ja se muistuttaa siellä aina antajastaan. Hyvä tapa muistaa ketä tahansa juhlan hetkellä! Kukka, joka kastelematta pysyy kukassa. 
Ikikukka on kesän huipputuote!

Voit valita värisi perinteisistä sävyistä ja ilmoittaa sen tilausta tehdessäsi!

Valitse itse kukan väri ja ilmoita se viestiosiossa tilausta tehdessäsi!

Vaihtoehdot: koboltti, keltainen, punainen, rosa, hyasintti, turkoosi

Varastossa. Heti toimitus!

Design: Tarmo Maaronen
Hinta: 25.00 €

Määrä:
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout