lasinpuhallus
 
'.

LAHJAKORTTITARJOUKSET!

Nyt kannattaa hankkia lahjakortit tarjoushintaan ystävälle yllätykseksi, päivänsankarille ja hääparille lahjaksi tai ihan vaan omaksi iloksi. 

Tarjoukset ovat voimassa 30.09. 2021 asti.

Kaikki lahjakortilla ostettavat kurssit ja aktiviteetit sopivat vasta-alkajille, aikaisempaa kokemusta lasinpuhalluksesta ei tarvita. 

Lahjakortti toimitetaan pyyntösi mukaan joko postitse tai sähköpostitse.

Tietoa tarjolla olevista kursseista ja aikatauluista löydät täältä. Kaikki kurssit ja kurssipaketit on mahdollista ostaa lahjakorttina. Lahjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout