lasinpuhallus
 
'.

RYHMÄT

Yritys- ja yhteisövierailut sekä bussi- ja muut ryhmät ovat muodostuneet tärkeäksi osatekijäksi lasistudion toiminnassa.  Järjestämme työnäytöksiä sekä mahdollisuuden oman lasiesineen puhaltamiseen. 

Ryhmävaraus on tehtävä etukäteen (varausmaksu 50 - 200 eur riippuen ryhmän koosta - maksu vähennetään kokonaishinnasta paikan päällä/laskutuksessa). 

KATSO MITÄ TARJOAMME RYHMILLE - nyt on myös aika varata pikkujouluaktiviteetti.

YRITYSRYHMÄT
BUSSIRYHMÄT
POLTTARI- JA SYNTTÄRIPORUKAT
PERHEET JA KAVERIPORUKAT
KOULUT JA OPPILAITOKSET


Kalenterista näet varaustilanteen, mutta varsinainen VARAUS pitää tehdä joko sähköpostitse info@bincoblu.fi tai soittamalla 045 139 0020.

Kalenteri (varaustilanne/vapaat ajat) 

Työnäytöksen seuraaminen tai oman lasiesineen teko on hauskaa puuhaa, näin voimme sanoa yli 21 000 vierailun ja saamamme palautteen perustella. 

Otamme vastaan ryhmiä ympäri vuoden, 6 päivänä viikossa (ma-la). Kesäaikaan ja joulukuussa myös sunnuntaisin (erikseen sovittuna sunnuntait mahdollisia myös syksyllä ja talvella). Ryhmän koko voi olla 2 - 50 henkilöä. Isommat ryhmät suosittelemme jakamaan pienempiin esim. 10 henkilön eriin. 


 
 

Aukioloajat:


Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout