lasinpuhallus
 
'.

RYHMÄT

Yritys- ja yhteisövierailut sekä bussi- ja muut ryhmät ovat muodostuneet tärkeäksi osatekijäksi lasistudion toiminnassa. Järjestämme työnäytöksiä sekä mahdollisuuden oman lasiesineen puhaltamiseen. Ryhmän koko voi olla 2 - 50 henkilöä. Isommat ryhmät suosittelemme jakamaan esim. 10 henkilön eriin. Tällä hetkellä on rajoituksia ryhmäkoossa COVID-19 pandemian vuoksi.

Otamme vastaan ryhmiä ympäri vuoden, 6 päivänä viikossa ma-la. Kesäaikaan ja joulukuussa myös sunnuntaisin (erikseen sovittuna sunnuntait mahdollisia myös syksyllä ja talvella).

Ryhmävaraus on tehtävä etukäteen (varausmaksu 50 - 200 eur riippuen ryhmän koosta - maksu vähennetään kokonaishinnasta paikan päällä/laskutuksessa).

Varauskalenteri (varaustilanne/vapaat ajat) 

Kalenterista näet varaustilanteen, mutta varsinainen VARAUS pitää tehdä joko sähköpostitse info@biancoblu.fi tai soittamalla 045 139 0020.
 
 

Aukioloajat:

ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020.
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout