lasinpuhallus
 
'.

VANHOJEN LASIESINEIDEN KORJAUS

Suoritamme erilaisia lasiesineiden korjaustöitä!

Esimerkiksi hiontaa, leikkausta, liimausta ja tarvittaessa uusien lasiosien valmistusta. LIsäksi teemme kaiverruksia eri materiaaleihin. Olemme tehneet mm. lampunkupuja, uusia versioita vanhoihin aihioihin sekä valmistaneet öljylamppukupuja jne.

Minimiveloitus on 10 €.

MIkäli tuote vaatii liimausta, suosittelemme ette yritä tehdä sitä itse. Vanhan liiman poistaminen on työlästä ja tekee liimasaumasta aina huonomman. Sen lisäksi se nostaa liimauksen hintaa!

Korjaus ja lasiesineiden varaosa-asioissa ota yhteyttä:
Puh. 045 139 0020 tai email: tarmo.maaronen@biancoblu.fi

 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout