lasinpuhallus
 
'.

Joulun lasilahjat verkkokaupastamme helposti ja edullisesti!

Tule nyt tekemään lahjaostoksesi verkkokaupastamme. Voit vaihtoehtoisesti antaa lahjansaajan osoitteen, johon postitamme tuotteen puolestasi. Tuotteet toimitetaan hyvin pakattuina ja menevät varmasti ehjinä perille. Muista myös lahjakorttimme lasinpuhallukseen, ne ovat edelleen spesiaalilahjoja, jotka muistetaan!

Tilaa ennen joulukuun 14. päivää, jolloin tuotteet ehtivät jouluksi kotimaahan!

Lahjakortteja ehtii tilaamaan 24.12 asti, jolloin ne toimitetaan sähköpostitse. Viime vuosina lasinpuhalluslahjakortit ovat olleet joulun hittejä.

 
 

Aukioloajat:

Avoinna:
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16 Perjantait jouluun asti klo 18 saakka.
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Osta joululahjaksi lahjakortti lasinpuhallukseen!


Osta lahjakortti jouluksi ja yllätä ystäväsi , rakkaimpasi tai läheisesi upealla tavalla. Kortteja on joka lähtöön aina yhden esineen teosta, kokopäiväkurssiin ja myös ryhmille omansa. Lahjakortit voimassa vuoden. Lasinpuhalluskurssimme ovat saavuttaneet valtavan suosion ja eikä syyttä yli 4000 kurssilaista ole käynyt kursseillamme.
Lasinpuhalluslahjakortti on elämyksellinen lahja, joka saajansa mielessä säilyy yhtenä rikkaana muistona
Kortteja voit ostaa Jouluksi vielä 24.12 klo 15 asti, jolloin laitamme kortin sinulle sähköpostin välityksellä tai toki voit käydä myymälöistämme sen hankkimassa myös. Hyvää Joulunodotusta!

 
 
Checkout