lasinpuhallus
 
'.

ASIAKAS-/LIIKELAHJAT

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet jo 20 vuoden ajan liike- ja asiakaslahjoja monille yrityksille. Suunnittelemme tuotteet asiakkaan toiveiden mukaan ja pystymme nopeisiin ratkaisuihin ja toimituksiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan/muotoillaan yrityksellenne sopiva lasilahja nopeasti ja edullisesti!

Hankkimalla yksilölliset lahjatuotteet meiltä edistämme uuden suomalaisen lasimuotoilun kehitystä ja lisäämme arvostutsta suomalaiselle käsityölle. 

Ota yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella. Teemme nopeasti tuotekokonaisuusehdotelman toiveidenne mukaisesti.

Vahvuuksiamme ovat nopea toimiminen suunnitelussa ja toimituksissa, edulliset hinnat sekä luonnollisestikin korkea laatu, josta tuotteemme tunnetaan.

Toki voit valita liike/asiakaslahjaksi jonkin jo tuotannossa olevan tuotteemme. Käy tutustumassa verkkokauppaamme. Pyydä tarjous
tarvitsemallesi määrälle. Ei minimitilausvaateita.

Tarmo Maaronen p, 045 139 0020 tai tarmo.maaronen@biancoblu.fi


 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout