lasinpuhallus
 
'.

Toimitus- ja maksuehdot

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail-verkkomaksupalvelua (Paytrail Oyj (2122839-7), joka on sinulle turvallinen maksutapa. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Bianco Blu Oy:lle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Finland Oy, maksusi on välitetty.

Katso maksupalveluehdot:


HINNAT
Hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut vaihtelevat riippuen tilattavien tuotteiden koosta ja painosta. Kokonaishinnan postikuluineen näet ennen tilauksen vahvistamista. Postiennakko toimituksesta veloitamme lisäksi Postin perimän 5,50 euron suuruisen postiennakkolisän.

Yli 150 euron tilaukset toimitetaan postimaksutta Suomeen.

TOIMITUSTAPA
Tuotteet toimitetaan Suomen postin tai matkahuollon välityksellä Suomessa. Tuotteet voi halutessa myös noutaa lasistudioltamme sopimuksen mukaan studion aukioloaikana osoitteesta Bianco Blu Oy, Kuparivasarantie 7 a, 10470 Fiskars. Tällöin hyvitämme toimituskulut noudon yhteydessä. Noudosta on sovittava aina erikseen Bianco Blu Oy:n kanssa.

TOIMITUSAIKA
Varastosssa olevt tuuotteet saadaan pääsääntöisesti matkaan seuraavana arkipäivänä. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme, tiedotamme toimituksen viivästymisestä sähköpostitse, Tilaustuotteiden toimitusaika 2 - 7 päivää.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS
Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusosoite.

Voit tutustua Bianco Blulta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua näin ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tuottteen 14 päivän kuluessa tai halutessa vaihtaa sen toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispak-kauksessaan.

Kuluttajasuojalain mukaisesti palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille.

TUOTETAKUU/ILMAINEN KAIVERRUS
Kaikki tuotteet ovat käsityönä Fiskarsissa valmistettuja. Jokaisessa tuotteessa on tekijän signeeraus. Halutessaan asiakas saa ilmaisen kaiverruksen tilaamaansa esineeseen, kuten päivämäärä, lahjan saajan/antajan nimi, tilaisuuden nimi jne. Verkkokaupan viestikentässä voit kirjoittaa kaiverrettavat tiedot. Jokaisessa tuotteessa voi olla eri teksti.


Lisätiedot:
Bianco Blu Oy (arkisin klo 10-17)
Kuparivasarantie 7a
10470 FISKARS

Y-tunnus 1104525-5
puh. 045 139 0020
info@biancoblu.fi


 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout