lasinpuhallus
 
'.

Koulujen päättäjäisjuhliin ja valmistautujaisiin lahjat meiltä!

Valmistujaislahjat ja muidenkin kesäjuhlien lahjat meiltä. Myös rippilahjat. Osta lasiruusu kaiverruksella ja annat lahjan joka kestää. Tai voit antaa lahjaksi elämyksen, ostamalla lahjakortin lasinpuhallukseen, jonka suosio sen kuin vain kasvaa. Olemme koonneet suosituimpia lahjaideoita juhlahetket osioon lasikaupassamme. Lahjakortit sähköpostitse ehtivät vielä ihan viime hetkelläkin, jopa juhlapäivän aamulla. Verkkokaupastamme valikoima tai tule paikanpäälle Fiskarsiin.

 

Lasinpuhalluskurssit Uudellamaalla

Tiedoksi epätietoisille, että lasistudiomme sijaitsee Uudenmaan alueella, joten liikkumisrajoitusten vuoksi kurssit ovat tällä hetkellä mahdollisia vain Uudellamaalla asuville.

 

Uutta! Saat meiltä nyt myös pakkaustarvikkeita!

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös pakkaustarvikeita, kuten muutto- ja varastolaatikoita. Mäntypohjaista pehmikettä ja meriheinää pakkaustarvikkeena, tai askarteluun tai kotieläinten koppeihin tai häkkeihin.

Lisäksi teipit ja kuplamuovit löytyvät varastostamme. Ja mikä parasta kaikki taatusti erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Vertaile!

 

Lahjakorteille lisäaikaa korona epidemian vuoksi!

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi kevään aikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

 

Korona epidemian aikanakin verkkokaupasta voi tehdä ostoksia!

Korona viruksen vuoksi Suomi hiljenee, mutta ostoksia voi tehdä näppärästi edelleen verkkokaupastamme. Lahjakorteilla on 1,5 vuoden voimassaolo ja lasituotteetkin kulkevat postitse.

Siispä nyt jos koskaan, sohvalta käsin on hyvä tehdä kauppoja ja ilahduttaa päivänsankareita, puolisoja, ystäviä pienellä tai suurella lahjalla, joka näinä vaikeina aikoina varmasti ilahduttaa. Lahjakortit lasinpuhallukseen saa näppärästi e-mailina tai postitse. Siispä kaupoille ja pidetään Suomi edes vähän liikkeellä!

Annamme lahjakorteillemme korona takuun. Epidemian pitkittyessä, lahjakorttiemme voimassaoloa pidennetään maksutta tarpeen mukaan.

 

Lasistudiomme on avoinna edelleen pääsääntöisesti ma-la klo 10-17

Lasistudiomme on avoinna ja toimii pienimuotoisesti. Lasinpuhalluskurssejakin järjestetään edelleen pienemmille privaattiryhmille. max 10 hlön ryhmät  ovat tällä hetkellä mahdollisia.Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla. 

Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Päivitämme tilannetta tarpeen mukaan! Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!       

 

Tiedotus lahjakorttien ostajille!

Emme vastaanota lahjat.fi yrityksen kortteja, koska heillä on epäselvyyksiä tilityksissä. Pahoittelut niille, jotka sieltä ovat kortteja ostaneet. Pyydäme kääntymään viranomaisten puoleen.

Korostetaan vielä että Elämyslahjat. fi kortit toimivat normaalisti!!!!

 

Kesän 2020 lasinpuhalluskurssikalenteri julkaistu!

Kesän 2020 kurssikalenteri jullkaistu. varaa paikkasi itsellesi tai ryhmällesi ajoissa, sillä kesälläkin lasinpuhalluskurssit ovat tosi suosittuja!

 

UUTUUS! LASINPUHALLUSKURSSI OMAN ESINEEN TEKOON PERHEILLE!

Vietä hetki laatuaikaa perheen kesken lasinpuhalluskurssilla.

Voit valita joko koristepallon puhalluksen tai oman lasiesineen teon ( sisältää 6 erilaista vaihtoehtoa, kuten pullo, vaasi, lintu jne.)

Osanottajia perheen koon mukaan, kuitenkin vähintään 3 hlöä.

Koristepallo erikoishintaan 32 euroa per perheenjäsen ja oman lasiesineen teossa 50 eur per perheenjäsen.

Hinta tässä tapauksessa sama kaikille.

Klikkaa tarpeellinen määrä puhallusoikeuksia ja saat sitä vastaavan lahjakortin, joka on vuoden voimassa. Voit myös ienemmille valita koristepallon ja isommille muita esineitä.

 

Kevään 2020 lasinpuhalluskurssien tapahtumakalenteri julkaistu

Vaikka syksy tulla jolkottelee vasta, on kevään kurssipäivät pääsääntöisesti lyöty lukkoon.

Ei muuta kuin varaamaan itselle tai ryhmällesi omaa kurssipäivää!

Ilmoittaudu fiskars@biancoblu.fi tai soita 045 139 0020/tarmo

 

Tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseille!

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseillemme. Näin ollen tyky-seteleiden lisäksi, maksuvälineinä toimivat edelleen smartumin kulttuurisetelit ja edenredin virikesetelit. Tervetuloa kursseille hyödyntämään niitä!
 

Uutuus! Kulinaristipaketti 2

Paketti sisältää puolipäiväkurssin Bianco Blussa ja 3 ruokalajin menu Huippuravintola Wärdshusissa , joko yhdelle tai 2 hlölle. Tutustu ja tilaa!

 

Uutuus! Lapset mukaan lasinpuhalluskursseille edullisempaan hintaan!

Tarjoamme jatkossa alakouluikäisille lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 6- vuotias.

 

Saat meiltä kaiverrukset lasiesineisiisi ja myös muihin materiaaleihin!

Halutessasi voit tuoda meille esineesi kaiverrettavaksi.

Jos tarvitset lahjaesineeseen kaiverrustekstiä, esim, nimi, päiväys, vuosiluku, onnitteluteksti tms. Ota yhteyttä ja kysy hintaa ja materiaalin kelpoisuuutta kaiverrukselle. Hinta alkaen 10 euroa per kaiverrus. Omiin lasituotteisiin kaiverrus kuuluu kaupantekijäisenä.

 

KOIRIEN MAAILMANNÄYTTELYN PALKINNOT SUUNNITTELI JA TOTEUTTI TARMO MAARONEN

Pitkällisen sunnitteluprosessin jälkeen, Tarmo Maaronen aloitti palkintojen valmistamisen ja sai ne vamiiksi juuri parahiksi ennen näyttelyn alkua.
Ohessa kuvia palkinnoista!

WDS2014 trophiesWDS2014 trophies

dogs
 

 

Aukioloajat:

Avoinna: avaamme tänään Ke 28.5 klo 11. Olemme palautuneet normaaleihin aukioloaikoihin:
Ma-la klo 10-17 ja su klo 11-16. Olemme myös muina aikoina paljon paikalla. Kannattaa soittaa ja kysellä tilanteesta.
Poikkeukset aukioloissa löytyvät sivuiltamme.

Normaaliaukiolot:
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi kevään aikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna ja toimii pienimuotoisesti toistaiseksi. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat tarpeen mukaan, mutta max 10 hlön ryhmät ovat tällä hetkellä mahdollisia. Kaikki tulevat kurssit järjestetään privaattikursseina, ilman privaattilisiä. Näin ollen oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Lisäksi myönnämme 1,5 vuoden voimassaolon koronaepidemian aikana ostetuille korteille. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin josus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout