lasinpuhallus
 
'.

AJANKOHTAISTA


Lahjakorteille lisäaikaa koronaepidemian vuoksi!

Jos omistat lahjakortin jonka voimassaolo päättyy lähiaikoina, ota yhteyttä niin järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Tällä hetkellä lisäaikaa annetaan vuoden loppuun asti. Tarkistamme mahdollisen voimassaloloajan pidennyksen uudelleen vuoden vaihteessa epidemiatilanteen mukaan.

Ole yhteydessä 045 139 0020 tai tarmo.maaronen@biancoblu.fi

 

PIKKUJOULUT - lasinpuhallus on loistava ohjelmanumero

Tule puhaltamaan ikimuistoinen pikkujoulumuisto!

Pikkujoulujen aika on taas käsillä. Varaa aika ryhmällesi/tiimillesi lasinpuhallukseen ohjelmanumerona pikkujoulun viettoon. Erittäin rennossa ympäristössä pääsee kunnon pikkujoulutunnelmaan ja siitä on mukava jatkaa juhlintaa toisissa merkeissä.

Halutessanne voitte tuoda omat juomat mukana (kylmäkaappi käytössä).

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! Ohjelmia on monelaisia ja pituisia, räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus ikimuistoiseen hetkeen!

 

Lapset mukaan lasinpuhalluskursseille edullisempaan hintaan!

Ota lapset mukaan kurssille! Alakouluikäisille kurssi alennettuun hintaan (25 % alennus aikuisen normaalihintaisesta kusrssista). Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Lapset ovat luovia ja innostuneista tästä touhusta. Nuorin kussilla mukana ollut lapsi on ollut 6-vuotias.


 

Eazybreak seteleillä lasia puhaltamaan!

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Eazybreakin kanssa ja näin ollen eazybreak-seteleitä otetaan vastaan maksuvälineenä.

 

Tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseille!

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineeksi lasinpuhalluskursseillemme.  Tervetuloa  työyhteisösi kanssa kokeilmeaan jotain uutta ja erilaista!

 

Tiedotus lahjakorttien ostajille (lahjat.fi)!

Emme vastaanota lahjat.fi -yrityksen kortteja, koska heillä on epäselvyyksiä tilityksissä. Pahoittelut niille, jotka sieltä ovat kortteja ostaneet. Pyydämme kääntymään viranomaisten puoleen.

Korostetaan vielä että Elämyslahjat.fi kortit toimivat normaalisti!!!

 

Saat meiltä nyt myös pakkaustarvikkeita!

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös pakkaustarvikeita, kuten muutto- ja varastolaatikoita. Lisäksi löytyy mäntypohjaista pehmikettä ja meriheinää, joita voi käyttää pakkaustarvikkeena, askarteluun tai kotieläinten koppeihin pehmikkeenä.

Lisäksi teipit ja kuplamuovit ja kaikki taatusti erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Vertaile!

 

Kaiverrukset lasiesineisiisi ja myös muihin materiaaleihin!

Jos tarvitset omistamaasi lahjaesineeseen kaiverrustekstiä (kuten nimi, päiväys, vuosiluku, onnitteluteksti tms.) Ota yhteyttä ja tarkistetaan materiaalin kelpoisuus (ellei lasi). Hinnat alkaen 10 eur/kaiverrus. 

Paikan päällä tehtyihin (kurssit yms.) lasituotteisiin kaiverrus kuuluu kaupantekijäisenä.

 

 

Aukioloajat:

Avoinna:
ma-la klo 10-17, su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi pian, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat Kurssiaikataulujen mukaisesti. Jokaisena päivänä kurssit ovat mahdollisia. Avoimet kurssit ovat kaikille mahdollisia, mutta oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia ja ilman privaattilisiä ainakin kesäkuun ajan. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Kortit pääsääntöisesti voimassa vuoden. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout