lasinpuhallus
 
'.

Kylmiä juomia ja jäätelöä studioltamme!

Olemme lisänneet valikoimaamme kylmät juomat ja jäätelöt, jotka etenkin kuumina päivinä maistuvat, että myös kursseillamme!

 

Kylmiä juomia ja jäätelöä studioltamme!

Olemme lisänneet valikoimaamme kylmät juomat ja jäätelöt, jotka etenkin kuumina päivinä maistuvat, että myös kursseillamme!

 

Eazybreak seteleillä lasia puhaltamaan!

Olemme solmineet yhteistyösopimuksen Eazybreakin kanssa ja näin ollen eazybreak seteleitä otetaan vastaan maksuvälineenä.

 

Kurssit ja toiminta Fiskarsissa

Olemme järjestäneet jo toukokuussa melko normaalisti kursseja, mutta kaikki ovat olleet privaattikursseja. Nyt kesäkuun alusta palaamme myös avoimien kurssien järjestämiseen. Toki edelleen kaikki halukkaat saavat privaattikurssin ilman lisämaksua. Tämä voimassa ainakin vielä kesäkuun ajan. 

Myymälämme ja toimintamme on ollut normaaliaikataulussa jo toukokuun puolivälistä asti ja jatkuu siten elokuun loppuun asti. Sen jälkeen tiedotamme aikataulunuutoksista, jos niitä on tulossa. Ympärivuotisesti järjestämme kuitenkin kursseja ja lauantait ovat pyhitetty niille. Muinakin päivinä toki kursseja järjestetään.

 

Uutta! Saat meiltä nyt myös pakkaustarvikkeita!

Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös pakkaustarvikeita, kuten muutto- ja varastolaatikoita. Mäntypohjaista pehmikettä ja meriheinää pakkaustarvikkeena, tai askarteluun tai kotieläinten koppeihin tai häkkeihin.

Lisäksi teipit ja kuplamuovit löytyvät varastostamme. Ja mikä parasta kaikki taatusti erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Vertaile!

 

Lahjakorteille lisäaikaa korona epidemian vuoksi!

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi kevään aikana, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

 

Tiedotus lahjakorttien ostajille!

Emme vastaanota lahjat.fi yrityksen kortteja, koska heillä on epäselvyyksiä tilityksissä. Pahoittelut niille, jotka sieltä ovat kortteja ostaneet. Pyydäme kääntymään viranomaisten puoleen.

Korostetaan vielä että Elämyslahjat. fi kortit toimivat normaalisti!!!!

 

Kesän 2020 lasinpuhalluskurssikalenteri julkaistu!

Kesän 2020 kurssikalenteri jullkaistu. varaa paikkasi itsellesi tai ryhmällesi ajoissa, sillä kesälläkin lasinpuhalluskurssit ovat tosi suosittuja!

 

UUTUUS! LASINPUHALLUSKURSSI OMAN ESINEEN TEKOON PERHEILLE!

Vietä hetki laatuaikaa perheen kesken lasinpuhalluskurssilla.

Voit valita joko koristepallon puhalluksen tai oman lasiesineen teon ( sisältää 6 erilaista vaihtoehtoa, kuten pullo, vaasi, lintu jne.)

Osanottajia perheen koon mukaan, kuitenkin vähintään 3 hlöä.

Koristepallo erikoishintaan 32 euroa per perheenjäsen ja oman lasiesineen teossa 50 eur per perheenjäsen.

Hinta tässä tapauksessa sama kaikille.

Klikkaa tarpeellinen määrä puhallusoikeuksia ja saat sitä vastaavan lahjakortin, joka on vuoden voimassa. Voit myös ienemmille valita koristepallon ja isommille muita esineitä.

 

Kevään 2020 lasinpuhalluskurssien tapahtumakalenteri julkaistu

Vaikka syksy tulla jolkottelee vasta, on kevään kurssipäivät pääsääntöisesti lyöty lukkoon.

Ei muuta kuin varaamaan itselle tai ryhmällesi omaa kurssipäivää!

Ilmoittaudu fiskars@biancoblu.fi tai soita 045 139 0020/tarmo

 

Tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseille!

Olemme lisänneet tyky-setelit maksuvälineiksi lasinpuhalluskursseillemme. Näin ollen tyky-seteleiden lisäksi, maksuvälineinä toimivat edelleen smartumin kulttuurisetelit ja edenredin virikesetelit. Tervetuloa kursseille hyödyntämään niitä!
 

Uutuus! Kulinaristipaketti 2

Paketti sisältää puolipäiväkurssin Bianco Blussa ja 3 ruokalajin menu Huippuravintola Wärdshusissa , joko yhdelle tai 2 hlölle. Tutustu ja tilaa!

 

Uutuus! Lapset mukaan lasinpuhalluskursseille edullisempaan hintaan!

Tarjoamme jatkossa alakouluikäisille lapsille mahdollisuuden tulla mukaan kurssille - 25 % hintaan aikuisten kurssihinnasta. Tämä on ollut ongelmana aiemmin etenkin perheiden tullessa kursseille, koska tällöin lapsista on veloitettu normaali kurssihinta. Tuo alennus on voimassa toistaiseksi.

Nuorin kurssilla ollut lapsi on ollut 6- vuotias.

 

Saat meiltä kaiverrukset lasiesineisiisi ja myös muihin materiaaleihin!

Halutessasi voit tuoda meille esineesi kaiverrettavaksi.

Jos tarvitset lahjaesineeseen kaiverrustekstiä, esim, nimi, päiväys, vuosiluku, onnitteluteksti tms. Ota yhteyttä ja kysy hintaa ja materiaalin kelpoisuuutta kaiverrukselle. Hinta alkaen 10 euroa per kaiverrus. Omiin lasituotteisiin kaiverrus kuuluu kaupantekijäisenä.

 

KOIRIEN MAAILMANNÄYTTELYN PALKINNOT SUUNNITTELI JA TOTEUTTI TARMO MAARONEN

Pitkällisen sunnitteluprosessin jälkeen, Tarmo Maaronen aloitti palkintojen valmistamisen ja sai ne vamiiksi juuri parahiksi ennen näyttelyn alkua.
Ohessa kuvia palkinnoista!

WDS2014 trophiesWDS2014 trophies

dogs
 

 

Aukioloajat:

Avoinna: ke 30.09 avoinna klo 10-16
ma-la klo 10-17 ,su klo 11-16
Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco blu info 045 139 0020
Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Jos omistat lahjakortin, joka on menossa vanhaksi pian, voit ottaa yhteyttä ja järjestämme kortille lisäaikaa maksutta.

Ole yhteydessä 0451390020/Tarmo tai Tarmo.maaronen@biancoblu.fi

Lasistudiomme on avoinna normaalisti. Lasinpuhalluskurssit jatkuvat Kurssiaikataulujen mukaisesti. Jokaisena päivänä kurssit ovat mahdollisia. Avoimet kurssit ovat kaikille mahdollisia, mutta oman ryhmän kanssa pääsee puhaltamaan ilman ulkopuolisia ja ilman privaattilisiä ainakin kesäkuun ajan. Puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä on tarjolla.
Jos tunnet itsesi flunssaiseksi, kannattaa jäädä pois kurssilta.

Nyt on oiva tilaisuus hankkia kursseille lahjakortteja itselle tai antaa niitä lahjaksi Meillä on hyviä tarjouksia niistä! Kortit pääsääntöisesti voimassa vuoden. Tämän jälkeenkin korteille saa helposti lisäaikaa!
Kiitämme asiakkaitamme tuestanne ja toivotamme kaikille parasta mahdollista terveyttä! Pidetään lippu korkealla ja hymy huulilla, kyllä tämäkin joskus ohi menee!

Päivitämme tietoja tarpeen mukaan!

 
 
Checkout