lasinpuhallus
 
'.

LASISTUDIO BIANCO BLU FISKARS

Lasinteon luovuuden lähteillä


Valmistamme kuumasta lasimassasta erilaisia koriste-, käyttö- ja taide-esineitä, myös tilaustyönä. Lisäksi järjestämme työnäytöksiä, lasinpuhalluskursseja sekä mahdollisuuden oman lasiesineen puhaltamiseen. Esimerkiksi polttariryhmille lasinpuhallus on suosittu lisä päivän ohjelmaan. 

Suunnittelemme tuotteet itse tai yhteistyössä lasitaiteilijoiden ja muotoilijoiden kanssa. Valmistamme yrityksille liikelahjat ja suunnittelijoille lasituotteita mallien mukaan. Teemme yhteistyötä mm. italialaisen taiteilijan Mauro Capitanin ja eteläkorealaisen Yong-Phil Leen kanssa.

Alihankintatyöt, kuten valaisimet, valaisinlasit, palkinnot ja palkintopystit ym. erikoistuotteet kuuluvat osaamisemme piiriin. Suoritamme myös vanhojen esineiden korjauksia/liimauksia/hiontoja. Valaisinlaseja olemme valmistaneet erityiskohteisiin, kuten Ateneumiin ja Mustasaaren valtuustosaliin.

Studiolla voi seurata, miten lasiesineet syntyvät ja puhaltajat keskustelevat mielellään asiakkaiden kanssa lasinpuhalluksen saloista. 

Yleensä lasinpuhallusta on mahdollista nähdä päivittäin klo 11-16. 

Lasimyymälässä on runsas valikoima tuotteita lahjaksi ja omaan käyttöön. Lisäksi voit hankkia lahjakortin lasinpuhallukseen, lasinpuhalluskursseille tai tuoteostoksiin.

Tuotteet ja lahjakortit voi tilata myös verkkokaupastamme tai sähköpostitse info@biancoblu.fi.

Tervetuloa tutustumaan lasinteon kiehtovaan maailmaan!

 
   
         
   

LINKIT

 

         
 
 
 
 
 

Aukioloajat:

Avoinna ma-la klo 10-17, su klo 11-16

Olemme toki paikalla useasti myös muulloinkin. Parhaiten asia selviää kun soitat ja varmistat tilanteen! Bianco Blu info 045 139 0020. Lasinpuhallusta jokaisena aukiolopäivänä 😄

Lasistudiomme on avoinna normaalisti ja lasinpuhalluskurssit jatkuvat kurssiaikataulujen mukaisesti. Sekä avoimia- että yksityiskursseja on mahdollisuus suorittaa viikon jokaisena päivänä.

Seuraamme koronavirustilannetta aktiivisesti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaisesti. Olemme tehostaneet pintojen puhdistusta, puhalluspillit desinfioidaan ja käsidesiä saatavilla studiolla. Jos tunnet itsesi flunssaiseksi tai epäilet virustartuntaa, ethän tule paikan päälle (kurssin/vierailun voi siirtää myöhempään ajankohtaan).

Mikäli omistat Bianco Blu Oy:n lahjakortin, jonka määräaika on umpeutumassa etkä ehdi käyttää sitä ajoissa, voit halutessasi ostaa kortille jatkoaikaa.

 
 
Checkout