lasinpuhallus
 
'.

LASINPUHALLUS JA VIERAAT!

Tarjoamme nyt myös edullisia majoitus+ lasinpuhalluspaketteja Fiskarsissa.Majoituksen tarjoaa Hotelli Tegel. Pakettihinnasta pyydätarjous email fiskars@biancoblu.fi tai gsm 0451390020 tarmo

Vierailut ryhmille
Yritys- ja yhteisövierailut sekä bussi- ja muut ryhmät ovat muodostuneet hyvin tärkeäksi osatekijäksi studion toiminnassa. Järjestämme työnäytöksiä sekä mahdollisuuden oman esineen puhaltamiseen. Oman esineen tekoon pitää varata aika ja ryhmän koko voi olla 1-50henkilöön . Toki isommat ryhmät kannattaa jakaa esim. 10 hlön porukoihin.

Hinnaston löydät tästä "Hinnasto"

Perimme 50 euron sakkomaksun, mikäli kurssilaiset jättävät tulematta paikalle eli tässä tapauksessa varausmaksua ei palauteta.

TARJOAMME OSTOTILAUSRYHMILLE ALENNUKSIA MYÖS MYYMÄLÖIDEMME HINNOISTA! MYÖS ETUKÄTEEN ILMOITTAUTUNEET RYHMÄT OVAT OIKEUTETTUJA RYHMÄALENNUKSEEN LASIMYYMÄLÄSSÄ.

ALENNUKSET VOIMASSA VAIN BIANCO BLU MYYMÄLÄSSÄ!!!

ELÄKELÄISET

ELÄKELÄISRYHMILLE TARJOAMME -20 % NORMAALI TUOTEHINNOISTA, JOS RYHMÄ ON ILMOITTANUT TULOSTAAN ETUKÄTEEN.

ALENNUKSET VOIMASSA VAIN BIANCO BLU MYYMÄLÄSSÄ!!!

Lasinpuhallusoppitunnit kouluille

Lasinpuhallusoppitunti kouluille on pieni tutustumisretki lasinpuhalluksen saloihin. Kesto n. 30 minuuttia ja tunnilla kerrotaan lasinteosta ja esitellään erilaisia esineentekotapoja sekä lopuksi annetaan muutamalle oppilaalle mahdollisuus kokeilla lasinpuhallusta. Hinnasto.

KOULULAISILLEANNAMME MYÖS HUOMATTAVIA ALENNUKSIA LASIMYYMÄLÄN NORMAALEISTA HINNOISTA.

Varaukset gsm. 045-1390020/ Tarmo Maaronen tai

sähköpostilla fiskars(at)biancoblu.fi

Uutta!

Otamme nyt vastaan vierasryhmiä myös Humppilassa!!!

Varaukset gsm. 045-1390020/ Tarmo Maaronen tai

sähköpostilla humppila(at)biancoblu.fi

Polttariporukat

Polttariporukoille lasinpuhaltaminen on yksi hyvä vaihtoehto. Porukasta voi puhaltaa itse päivän sankari tai sitten vaikka koko porukka. Sankarin tuotteesta tulee hyvä huomenlahja, jos ekasta työstä raaskii luopua. Polttarisankarin puhalluksen hinta on joko 68€ tai 100 €, riippuen siitä, kumman vaihtoehdon valitsee.

Nämä tilaisuudet vedetään huumorilla läpi ja hoidetaan vieraiden ehdoilla. Hinnasto.

Synttäriryhmät

Myös syntymäpäiväsankareille, kuten myös heidän seurueilleen, on lasinpuhallus riemastuttava tapa juhlia päivän sankaria. Tässäkin tapauksessa voi sankari itse tai sitten kaikki muutkin innostua lasiesineen tekoon. Hinnasto.


Lasinpuhalluskilpailut
Myös lasinpuhalluskilpailut ovat suosittuja vieraiden kesken.

Oman esineen teko yksityishenkilöille ja perheille

Myös yksityishenkilöiden on mahdollista tehdä oma tuote vieraillessaan studiolla tai kokeilla lasinpuhallusta. Tähän kannattaa kuitenkin varata aika, sillä ihan aina ei ole lasinpuhaltajia paikalla. Sopii myös pienille. Nuorin puhaltajamme on ollut n. 3 vuotias. Näin pienille meiltä löytyy vaihtoehtona pieni pallovaasi tai koristepallo.

UUTUUS!

Voit valita komesta eri hintarymästä, millaisia esineitä haluat tehdä!Katso hinnasto !

Varaukset: Tarmo Maaronen / gsm. 0451390020 tai 05 562 3195

tai sähköpostilla fiskars(at)biancoblu.fi


 

Open

Fiskars: Mon-Sat 11 AM - 5 PM, In May-Aug and December Su 12 AM - 4 PM. We are also often present at other times.

PRESENTS FROM OUR NETSHOP NOW!!

You are welcome to make your shopping in our netshop. You can find many different glassproducts for your family, relatives and friends! It is so easy to make shopping here!

 
 
Checkout